2012. március 1., csütörtök

Abacus - az új számítógépes család


Abacus professional home plus


A professional home plus a hétköznapi igényekhez készült. Könnyen használható, szinte egy ujjal. Chuck Norris ezzel számolt el kétszer végtelenig. Strapabíró, masszív lábakkal adjuk, amelyek mind vízsszintes, mind függőleges tárolását is lehetővé teszik. Olcsó, kevesebbet fogyaszt, mint Aerobik Norbi. Ergonómiailag tesztelt, tökéletesen illik a kézbe, mely által könnyen hordozható.

Abacus professional home plush

A gyerekek kedvence az Abacus plush. Tulajdonképpen azonos az Abacus Plus-szal csak ajándék plüss állatkával adjuk, extra pénzért.

Abacus mobile XD


Egyik legújabb modellünk a hölgyeket hódítja meg az ámítás... pardon számítástechnika világának. Könnyű, precíz, könnyen hordozható és szinte örök életű. A Mobile XD igazán nyerő választás az ékszerkedvelők szemében. Nyakba akasztva szinte észrevétlenül lapul meg a használatbavétel vagy a letépés pillanatáig. Titániumlánccal kapható, amely hathatós védelmet biztosít a rablók ellen.

Abacus XP Economy de luxe


A de luxe változata eredeti elefántcsontra hajazó műanyag illetve ébenfának látszó festett fenyőgolyókkal készül az igényes üzemeltetők számára. Teljesen hordozható változat, nincs szüksége semmiféle kábeles kapcsolatra, akár autójába is bármikor beszerelhető. Száz százalékig kézimunkával készült, az utolsó csavarig. Csavar nincs benne. 

Abacus Military Iraq 2012


A hadiipar igényit is megpróbáltuk kielégíteni, így elkészült a Military Iraq verzió, amely gyakorlatilag törhetetlen és üzembiztos működést biztosít az elektronikai hadviselés minden eleme ellen. Szinte  feltörhetetlen és minden vírusnak (influenza minden fajtája ellen is!) ellenáll. Víz, por és géppuskatűzálló. Mellkasunkra erősítve a 12.7 mm-es kaliberig minden kézifegyver behatását elviseli. Tíz tábornok közül kilenc ezt ajánlja, a tizedik meg iraki.

Abacus M&M red

A nassolni vágyóknak a málna és eperízű drazsékból készült abakusz rendszert ajánljuk. A cukorkák csak a szádban olvadnak (meg vaskohóban), de nem a kezedben, így kedvünkre taszigálhatjuk őket a fel s alá. Termékünk természetesen több ízben is kapható.


Abacus Home Trista Happy Touch


Különösen egyszerű felhasználók számára készült a Trista PC, amely nem tartalmaz semmi extrát, nincsen hozzá se tartószerkezet, se díszes külcsín. Itt a mindennapi (l)userek alkotják a célcsoportot. Semmi trükk, semmi finesz. A gép a hármas számrendszert használja egészen kilencig. Onnan már semmit. Memóriája korlátlan, feltéve ha kilencig számolunk.  

Nincsenek megjegyzések: